Развитие за Вашия печат с Европейска програма - как можем да ви бъдем полезни в ГЕД?

Ние можем да ви съдействаме 
за вашия проект по Европейската програма!

В ГЕД имаме зад себе си натрупан опит в продажбата и внедряването на оборудване и продукти за печата по Европейски програми. Благодарение на това, имаме представа как обикновено протича процесът при закупуване на активи за полиграфията. С радост можем да заявим, че много от компаниите, които закупиха продукти от нашето портфолио през годините, впоследствие се превърнаха в наши дългосрочни клиенти. Причината е една: за нас е най-важно печатниците, които закупуват наш продукт, да могат да се ползват от него за дълъг период от време в пълна функционалност на системите, благодарение на изключително високото качество на техниката, коректната комуникация и предоставената обхватна сервизна поддръжка. 

Изпрати запитване до нашите специалисти

Препоръки за точното оборудване, подходящо за съществуващия машинен парк

Всяка печатница е различна, със свои собствени установени процеси и начини на работа. Понякога изборът на най-модерната машина за даден вид печат е точният начин, за да подобриш осезаемо успеха на производството и да обогатиш портфолиото за години напред. В други случаи е нужно да оцениш най-подходящите технологични показатели за конкретните условия в печатницата и да претеглиш силите и слабостите на производството, за да избереш точния продукт, който ще донесе най-големите ползи. Ние ще ви съдействаме да установите прецизно какви технически подобрения са нужни конкретно за вас, за да издигнете печатницата на следващото ниво.

Съдействие за определяне на точната конфигурацията спрямо поставените цели 

Знаете ли вече къде искате да бъде печатницата ви след 5 години? А след 10? Подобренията и промените в машинния парк изискват сериозно планиране, на което да залегнат, за да бъдат успешни и да отговорят на поставените цели. Ние от ГЕД можем да ви съдействаме за определянето на функционалностите, които са ви нужни, за да осъществите намеренията си в дългосрочен план. Независимо дали става въпрос за нова машина, замяна на използваната технология или допълване на старата, за изпълнението на дългосрочните бизнес цели е необходимо точно и обосновано планиране, с което можем да ви съдействаме. 

Подкрепа при съставяне на проекта, описанието на системата и бизнес плана

При нас в ГЕД работят опитни специалисти, които познават продуктите в дълбочина характеристиките на машините. Нашият опит с клиенти по предишни Европейски програми означава, че вече сме преминавали успешно през изготвянето на необходимата документация, която доставчикът на оборудване е необходимо да представи пред клиента. Дори и след закупуването на машината, ние оставаме до вас. 

Ако още не сте започнали да работите с консултант по програмата, можем да ви препоръчаме 

Консултантът по създаването и управлението на проекти по Европейската програма, с когото бихте работили, е изцяло ваш избор. Ако все пак не сте се спрели на такъв, бихме могли да ви препоръчаме консултант, с когото неведнъж сме работили, имаме опит и отлична комуникация, постигната при предишна съвместна работа. 

Опит от предишни Европейски програми 

И до днес работим с някои от клиентите, които участваха по Европейска програма и внедриха в производството си машини от портфолиото на ГЕД. Ние имаме зад гърба си успешен опит от предишни програми, като оставаме до клиента и след покупката, за да съдействаме с необходимите сервиз и поддръжка на машините. Вярваме, че добрата и коректна комуникация е пътят към успешното осъществяване на проектите за модернизация, обновление и допълване на машинния парк.

Изпрати запитване за машини и софтуери по Европейска програма от портфолиото на ГЕД

Изпрати запитване

Работата с ГЕД  
лоялно сътрудничество за развитие в дългосрочен план

За нас един клиент никога не е бил и никога няма да бъде равен просто на една осъществена продажба. Ние гледаме на клиентите като на част от голямото семейство на ГЕД. Вярваме, че дългосрочното лоялно партньорство е един от най-добрите начини за постигане на устойчивост и за двете страни - както за дистрибутора на оборудване, така и за клиента, който е избрал да му се довери. Затова предоставяме комплексна услуга, която постоянно се стремим да подобряваме. 

Портфолио с продукти на водещи производители

В ГЕД подбираме с изключително внимание марките продукти, които предлагаме на клиентите си. Нашият стремеж е да предоставяме на клиентите не просто единични машини, а богати възможности за изграждане на цялостни системи в индустриалния печат, покриващи всички етапи печатния процес. Затова не правим компромиси с доставчиците, на които ставаме партньори, а клиентите ни могат да разчитат на висококачествени продукти с марки като Kodak, Miraclon, Uteco и много други производители на оборудване, консумативи и софтуер за печата. 

Инсталация, настройка и конфигурация на закупените машини и продукти 

От правилната инсталация на една нова машина зависи това, дали тя ще може да влезе директно в производството, за да носи добавена стойност още от първия ден. Нашите инженери имат дългогодишен опит в инсталацията и прецизната настройка на оборудване за различните видове печат в малки, средни и големи печатници и ще бъдат с вас на всяка крачка от внедряването на новия актив.

Обучение на вашите специалисти за работа с новите машини

Ние ще помогнем с обучението на специалистите, които ще работят с машините във вашето производство. В реалното производство уменията на хората, които боравят с машините, са поне толкова важни, колкото и правилният избор на технически параметри на машината. Доверете се на опитните специалисти на ГЕД, които ще ви представят възможностите за управление на машината, за да работи тя на максималния си капацитет и да ви служи в пълна изправност за много години напред. 

Сервиз и поддръжка 

За да бъдете изцяло спокойни, че новите ви машини функционират правилно, е необходимо да имате към кого да се обърнете както за редовната сервизна поддръжка, така и в случай на повреда. Затова в ГЕД не просто продаваме машини. С възможностите за сервиз и поддръжка, които предлагаме, ние ви помагаме за поддържането на дългия живот на машините, за да продължават да осигуряват очакваната добавена стойност. 

Изпрати запитване до нашите специалисти