• Избери по Европейска програма

    Решения за 
    Почистване и дестилация

    • Почистване и измиване от мастило на части, тави и инструменти за печат

    • Дестилация на опасен отпадъчен материал в ресурс, който е лесен, безопасен и екологичен за повторна употреба.

    Попитай за продукти в тази категория

Допълващи решения, които можете 
​да закупите от ГЕД по Европейска програма

Машини за измиване и почистване от мастило на части, тави и инструменти за печат

Nanovis Nanocleaner

Nanocleaner предоставя уникално патентовано и екологично решение, което ви позволява да почиствате в дълбочина и с перфектен резултат изцапаните части, тави и други печатни модули от мастило, съвместима с всички разпространени видове печат и мастила.

Системата е подходяща за всички водещи печатни технологии и мастила във флексо печата, офсетовия печат, сито печата и тампонния печат. Оборудването е напълно автоматизирано и почиства различни видове части, тави и други аксесоари по машината за кратко време.

Nanocleaner има високо ефективна спрей система за почистване на частите и печатните тави. Архитектурата на машината е съобразена със спецификите на печатните секции и предоставя голям вътрешен обем, в който можете спокойно да почиствате няколко пълни секции едновременно. Почистващият цикъл отнема около десет минути, а самата машина изисква минимална поддръжка, която е не повече от един час на месец.

Изпрати запитване за продукта

Nanovis Bella DC-1300

Bella DC-1300 е създадена за всички компании, които притежават дигитална печатна машина HP-Indigo и които искат да я поддържат в идеално печатно състояние, като в същото време използват икономичен и напълно екологичен процес на почистване.


Почистването на частите и аксесоарите на HP Indigo машините е от ключово значение за тяхната оптимална работа. В същото време технологията е скъпа и изискваща и не може да се почиства със стандартните машини за измиване на части. Затова Nanovis са разработили специално решение таргетирано изключително към собствениците и ползватели на HP Indigo.

Изпрати запитване за продукта

Солвентни дестилатори

IST HR Solvent Distiller

Безопасност, здравина и практичност са само част от силните страни на серията дестилатори HR Solvent, които са най-модерните на пазара. Проектирани да обработват до 10 000 литра за 24 часа, тези модели са създадени за високоспециализирани промишлени приложения и включват всичко необходимо, за да осигурят напълно автоматична, безопасна работа и на конкурентни цени. 


Разнообразие от конфигурации и широка гама от аксесоари са на разположение, за да задоволят най-разнообразните изисквания с ненадмината производителност.

Изпрати запитване за продукта

IST Roto Plus Solvent Distiller

Серията Roto Plus солвентни дестилатори може да обработи до 2000 литра замърсен продукт за 24 часа, но благодарение на уникалната комбинация от дизайн, нагревателна технология и вакуумна система, максимален добив може да се получи и с по-малки партиди.


Резервоарът за дестилация е оборудван с бъркалка, снабдена със здрави и надеждни стъргалки: тази самопочистваща се функция предотвратява натрупването във вътрешността на резервоара, както и осигурява оптимално предаване на топлина и удължаване на интервалите за поддръжка. Дестилаторите Roto Plus могат да бъдат оборудвани с резервоари за съхранение за автоматизиране на целия процес. 


Допълнителният комплект i-ST-Remote прави дестилатора свързан и интелигентен, като по този начин допринася за дигитализацията на вашия бизнес.

Изпрати запитване за продукта

IST Eco Plus Solvent Distiller

Дестилаторът Eco Plus е разширяема система, проектирана да работи непрекъснато и да бъде интегрирана с други системи, включително и инсталирани преди това. Капацитетът на дестилация до 2000 литра замърсен продукт на ден и много високото ниво на автоматизация гарантират успеха на тези дестилатори в най-разнообразни сектори в много страни по света, от големи мултинационални компании до малки цехове. Гъвкави и лесни за използване, те могат да бъдат наблюдавани дори от потребители за първи път.

Изпрати запитване за продукта

IST 90-122-202 Solvent Distiller

Рециклирането на разтворители никога не е било толкова просто и ефективно с този дестилатор. Проектирани за средни до големи компании, моделите от тази серия преодоляват пропастта между приложения със среден обем и бързо развиващи се индустрии. С товароносимост до 200 литра, тези машини могат да обработват до 800 литра за 24 часа.


Със своя високоефективен процес на дестилация, отлична концентрация на утайки и ниска консумация на енергия, серията IST има компактен дизайн и здрава конструкция, което ги прави лесни за инсталиране както на закрито, така и на открито.

Изпрати запитване за продукта

IST 15-22-42-62 Solvent Distiller

Дестилаторите от серия IST с капацитет на натоварване от 15 до 60 литра са идеалното решение за малки и средни предприятия, които изискват висококачествена, безопасна и гъвкава дестилационна единица, за да се справят с постоянни повтарящи се зареждания с разтворители. Прахово боядисаната стоманена конструкция гарантира дълъг експлоатационен живот дори при тежки приложения.


Регенераторите IST 15, IST 22, IST 42 и IST 62, предназначени за приложения с умерена консумация на разтворители, представляват най-новото в малките индустриални дестилационни агрегати. Те предлагат високоефективна дестилация с отлична концентрация на утайки и намалена консумация на енергия. Дестилаторите в тази гама работят със софтуер, който е подобен на този, използван при по-големи машини с широк набор от функции.

Изпрати запитване за продукта

IST C1-C2 Solvent Distiller

Тази серия е предназначена за всички приложения, използващи малко количество разтворител. Безопасни, солидни, лесни за инсталиране и експлоатация – те са идеалното решение за малки фирми с ограничено потребление на разтворители; те предлагат малка инвестиция за малки и случайни изисквания за рециклиране на разтворители.

Благодарение на техния високоефективен процес на дестилация, оптимална концентрация на утайки и ниска консумация на енергия, C1 и C2 са ефективни индустриални дестилационни решения.

Изпрати запитване за продукта

Придобийте ново решение за Почистване или Дестилация от ГЕД ​по ​Европейска програма

Изпрати запитване за продуктите в тази категория