• Избери по Европейска програма

  Решения за ​Експонация на печатни форми

  • Значителни спестявания при изработката на собствени клишета или пластини в печатницата

  • Технологии, гарантиращи стабилност, точност и постоянство на резултатите във всяка поръчка

  • Спестявания от мастила, машинно време, оперативност и намаляване на ръчните процеси

  • Лесен и бърз предпечат за подготовка на печатните форми без нужда от сложни процеси и обучения

  Попитай за продукти в тази категория

Решения за Експонация на печатни форми, които можете ​​да закупите от ГЕД по Европейска програма

Термални CTP експонатори за офсетови пластини

Kodak Achieve T400

Kodak Achieve е най-достъпният експонатор от висок клас за българския пазар. Той е най-краткият път до това да имате собствена здрава и надеждна машина, която да експонира без компромиси в качеството.


Серията T400 на Achieve има възможност да създава пластини с размер до 838 х 990 мм и е предназначен за малки и средни печатници и студия, които се нуждаят от стабилност и повтаряемост на качеството.

Kodak Achieve Т400 е идеалното решение за всяка печатница, която има четиристранични печатни машини и иска да може да експонира своите пластини в рамките на своето производство, без това да налага ангажирането на допълнителни ресурси. Машината е съобразена с ниски и средни обеми пластини и предоставя безпроблемна експонация на термални офсетови пластини за печат.


Машината е изключително лесна за използване, интегрира се много бързо в съществуващото ви производство и не се нуждае от специални настройки и е с изключително ниски разходи за поддръжка.

Изпрати запитване за продукта

Kodak Achieve T800

С ценово най-достъпното решение от висок клас за българския пазар получавате стабилност на експонация и възможности за автоматизация като при по-високите решения на термални CTP-та. С него можете да сте сигурни в качеството на производство и повторяемостта на резултатите с всяка поръчка.


Серията T800 може да произвежда пластини с размер до 838 х 1143 мм и дава качествената експонация и спокойствие, че поръчките им ще бъдат отпечатани, както е предвидено във файла и пластините ще бъдат експонирани бързо, точно и без брак.

CTP експонаторът Kodak Achieve T800 има четири възможни опции за автоматизация, които могат изцяло да отговорят на вашите нужди и бюджет:

 • полу-автоматично подаване и извеждане на пластините

 • автоматично подаване на пластини

 • автоматично извеждане на пластини

 • вграден пънч за продупчване на пластини, с който могат да се добавят до 10 глави, които могат да се избират като форма и размер.

Експонаторите на Kodak са едни от най-функционалните и същевременно най-лесните за използване CTP устройства на пазара. Машината може да се съчетава гъвкаво с голям набор от съществуващи конфигурации. Kodak Achieve T800 може да се интегрира с работния поток на Kodak, както и с работни потоци на трети страни.

Изпрати запитване за продукта

Kodak 
​Trendsetter Q800

Kodak Trendsetter е CTP термален експонатор със SquareSpot технология за пластини до 838 х 1143 мм, предназначен за печатници, които имат нужда от високо, стабилно и повторяемо качество на експонация.


Името Trendsetter (създаващ тенденции) не е случайно, тъй като тази машина като най-успешното CTP на Kodak и едно от най-успешните на пазара има всичко нужно за висококачествено, сигурно, стабилно производство на офсетови пластини за поемане на поръчки от всякакъв тип, включително нестандартни поръчки и големи натоварвания от чуждестранни брандове с високи изисквания.

Kodak Trendsetter Q800 дава възможност да се експонират термални офсетови пластини с една от най-високите резолюции на пазара благодарение на патентованата технология SquareSpot.В зависимост от избраните опции, CTP-то има мощности да експонира между 22 и 64 пластини на час. Заедно с това то дава много възможности за автоматизация и настройки, специфично за нуждите на вашия печат.


Неслучайно Trendsetter е изборът на много средни и големи печатници, които търсят в своите CTP машини не просто желязо, което да вади пластини, а реална технология, която да им даде спестявания в процеса и конкурентно предимство пред конкуренцията.

Изпрати запитване за продукта

Термални CTP експонатори за флексо клишета

Miraclon Flexcel 
​NX 
Narrow

Изработка на дигитални флексо клишета по патентованата технология Flexcel NX с размер на клишето до 610 х 762 мм. 


Технологията NX ви позволява да изработвате висококачествени флексо клишета, с които да печатате плътни цветове и фини преливки с качество близко до дълбокия печат.


Kodak Flexcel Narrow е идеалното решение ако търсите бърза изработка на висококачествени клишета. С технологията NX вие спестявате значителни разходи както по време на изработката на клишето, така и по време на печат. 

Системата е създадена за да ви позволи оперативност и възможност за разрастване:

Kodak Flexcel NX може да расте заедно с вашия бизнес. Ако закупите по-голяма печатна машина може да увеличите размера на експонираните клишета, като надградите вашата система бързо и лесно до Kodak Flexcel NX Mid

Ако решите да разширите бизнеса си в печата на опаковки с офсетова технология, хибридната опция на Kodak Flexcel NX ви позволява да експонирате и офсетови пластини на същата система, без това да променя съществуващия ви начин на работа

Изпрати запитване за продукта

Miraclon Flexcel 
​NX Mid 

Изработка на дигитални флексо клишета по патентованата технология Flexcel NX с размер на клишето до 800 х 1067 мм. 

NX поставя летвата за качество във флексо печата и неслучайно много международни брандове изискват от своите печатници да изработват техните гъвкави и картонени опаковки с тази технология.


Благодарение на страхотната стабилност на печатните точки направени по технологията NX, печатниците могат да постигнат значителна оптимизация на своето производство.

По-малко разход на мастило и материал заради значително подобреното разпределение на печатните точки и по-бързото постигане на оптимално намастиляване на клишетата произведени с Kodak Flexcel NX.

По-малко клишета за печат на поръчките, благодарение на уникалната технология за създаване на микротекстура в плътните области Kodak DigiCap.


Възможност за печат с по-голяма скорост, благодарение на стабилността на клишетата по време на печат и това, че те запазват своите характеристики при по-голяма вариация на печатните условия.


Клишетата са значително по-издръжливи, както по време на печат, така и във времето благодарение на уникалната технология за създаване на печатни точки с плосък връх, които не натрупват мастило, не се повреждат по време на печат и разпределят напрежението от натиска много по-добре.

Повтрояемите цветове при ретираж са от основно значение за брандовете и благодарение на Flexcel NX вие можете да сте спокойни и уверени, че ще постигнете стабилни и идентични резултати.


Изпрати запитване за продукта

Решения на водещи марки

В нашето портфолио ще намерите термални експонатори и системи за експонация за офсетов и флексо печат на водещите марка в този сектор - Kodak и Miraclon.

Сервиз и поддръжка

В ГЕД предлагаме цялостно обслужване със специалисти, обучени и сертифицирани от производителите и можем да осигурим пълна поддръжка на вашите системи.

Предимства ​на термалните CTP експонатори в нашето портфолио

Ненадминати оформления на точките за точно предаване на мастилото без разливане и нарастване на точката

Възможност за печат с по-голяма скорост, благодарение на стабилността на формите по време на печат

Възможност за автоматизация и полу-автоматизация в производството на печатни форми

Възможност за отдалечено управление на CTP системите чрез мобилно устройтво и приложение

Свържи се с нас

Защо да изберете 
решения за експонация на печатни форми от ГЕД

Специалистите в ГЕД имат значителен опит с подобряване на предпечатното производство на много от печатниците в България. Закупувайки термален CTP експонатор за флексо или офсетов печат от нашето портфолио, вие правите избор за:

 • Намаляване на оперативните производствени разходи за вашия бизнес

 • Високо качество на продукцията и значителни производствени възможности за печат

 • Постоянство, стабилност и контролируемост на производството

 • Лоялни клиенти с високи изисквания, търсещи висока стойност и качество за своите материали

Изпрати запитване

За Вас ли са решенията 
​за експонация на печатни форми? 

Ако сте малка или средна печатница

Решенията в нашето портфолио са идеални за печатници с по-малки обеми продукция. С него можете да имате автоматизация и бързина, с каквито работят големите печатници, като едновременно с това имате много нисък финансов разход. 


Това може да звучи парадоксално, но технологиите са създадени така, че да използвате много по-малко пластини и клишета и ниски нива мастило, в сравнение с други технологии. 


Заедно с това не са нужни специфични знания или точно определени специалисти в печатния бранш, защото технологията е много лесна за използване.

Ако нямате собствено CTP решение

Контролът върху времето и изработката на пластини е позитив, с който можете да постигнете бързо и оперативно печатно производство.


С вашия собствен CTP експонатор ще имате възможност да планирате поръчките си много по-точно, без да изчаквате няколко дни за производство от подизпълнител. 


Решенията в нашето портфолио са изключително лесни за използване, като могат да се управляват от разстояние и с няколко клика. Машините са с висока автоматизация и висока софтуерна интеграция - т.е. имате минимално количество ръчни операции.

Ако използвате стар термален експонатор

Оптичната система на различните видове термални експонатори играе важна роля за качеството на вашия печат. Squarespot оптика за квадратна точка на експонаторите Kodak ви дава много високо качество и стабилност на печат.


Експонаторите Kodak са изключително дълготрайни във времето. Сред нашите клиенти има печатници, които вече почти 15 години използват експонатори Kodak, които са в идеално състояние и работят без разлика с първия си ден.


С решенията за термална експонация на Kodak можете да се възползвате от най-доброто качество на добра цена.

Ако сте печатница, търсеща развитие, нови клиенти и нови пазари

Ако сте печатница, която търси начини да увеличи клиентската си база, системите за експонация, които ще намерите в ГЕД, са отличен начин да освободите време и ресурси, които да запълните в нови поръчки. 


Заедно с това системите ви дават абсолютна стабилност на цветовете и повторяемост за постигане на постоянен печат. Това означава връщащи се и лоялни клиенти, които с радост ще поръчат отново от бърз и сигурен доставчик като вас.


Истината е, че големите брандове в чужбина познават иновациите и възможностите за печат. Това е така, защото не правят компромис с качеството. Много от тях изискват опаковките и материалите им да се печатат точно с технологиите на Kodak и Miraclon.


В ГЕД предлагаме поддръжка на машините, които продаваме, както и обучение на персонала, за да сте винаги сигурни в постоянството на вашия печатен резултат.

Свържи се с нас за консултация

Придобийте ново решение за Експонация на печатни форми
от ГЕД ​по ​Европейска програма

Изпрати запитване за продуктите в тази категория