• Избери по Европейска програма

  Решения за ​мостри, макети и цветни проби

  • Качествени мостри и макети за вашите клиенти, за да са винаги сигурни и доволни от крайния резултат

  • Сертифицирани цветни проби по установени международни стандарти

  • Симулация в реални условия на печат, като растер, форма на точката, движението на пасера по време на печат

  • Симулация на печатни ефекти върху макет от реалния материал като матови и гланцови лакове, релеф и текстури

  Попитай за продукти в тази категория

Решения за мостри, макети и цветни пробикоито можете ​​да закупите от ГЕД по Европейска програма

  

Софтуери за изработка на единични мостри и реални макети

CGS ORIS Flex Pack

CGS ORIS Flex Pack е система за макети и мостри на опаковки с правилни цветове за приложения от картон, велпапе, гъвкави опаковки и етикети. С нея могат да се създават както виртуални, така и физически цветни проби и макети на опаковки.

В сърцето на приложението е патентованият от ORIS четириизмерен интерактивен софтуер за управление на цвета, който е комбиниран с принтер дава максимална гъвкавост на производството при изработване на нерастеризирани и растеризирани цветни проби.

ORIS Flex Pack // Web се състои от софтуер разработен от CGS, принтер, специални медии и мастила, с които можете да постигнете желаните ефекти и да симулирате прецизно печатните условия при които ще се произведе вашата опаковка.


Никоя мастиленоструйна система за реални макети и мостри не е завършена, нито може да осигури контрактни проби без правилните медии. Въз основа на подробна обратна връзка от големите издатели, печатари и организации за индустриални стандарти, CGS създаде семейството контрактни цветопробни медии ORIS Professional Media, покритията на които са специално формулирани за строгите нуждите на създаването на мостри и дигитални цветни проби.

Изпрати запитване за продукта

Софтуери за сертифицирани цветни проби и разпечатки

GMG ColorProof

GMG ColorProof е цветопробна система за комерсиален печат и печат на опаковки, базирана на иновативните разработки на GMG за печат на цветни разпечатки и сертифицирани цветни проби за различни технологии на печат.


Платформата е една от най-функционалните цветопробни на пазара, която позволява да се изработват сертифицирани цветни проби по международен стандарт или по вътрешно фирмен стандарт, както и цветово правилни печатни мостри. GMG ColorProof е в сърцето на една цялостна и много функционална система, която се базира на дигитални принтери, софтуери и медия за печат с които можете да симулирате правилно и точно крайният печатен резултат на печатната машина.

Системата идва с предварително заредени цветови профили за всички международни стандарти, които ви позволяват да стартирате процеса по създаване на цветни проби веднага след инсталация на системата и практически без никакво забавяне - просто избирате вашия принтер, калибрирате и печатате.

Печатът на сертифицирани цветни проби също е много интуитивен и GMG ColorProof ви предоставя възможност да гарантирате качеството и измерването на пробите.

 • отпечатване на скала за измерване заедно със самата проба, която може да се измери ръчно със спектрофотометър или автоматично от принтер с вграден спектрофотометър

 • скалите за измерване могат да съдържат и спот цветове, които се използват във файла, така че да измерите директно спот цветовете, така както ще бъдат отпечатани след тов


Изпрати запитване за продукта

Решения на водещи марки

В нашето портфолио ще намерите продукти на едни от лидерите на пазара за цветни проби и реални макети - GMG, и CGS ORIS

Поддръжка и надграждане

В ГЕД предлагаме поддръжка и обучение от нашите специалисти, както и различни възможности за надграждане на софтуерите, закупени от нас.

Предимства ​на софтуерите за мостри, макети и цветни проби в нашето портфолио 

Отлични мостри за реално представяне на клиента за крайния резултат

Повторяеми резултати в печатното производство

Утвърдени системи, използвани от много печатници в България и Европа

Ясни цветни проби за точна дефиниция на цветовете в производството

Свържи се с нас

Защо да изберете 
решения за мостри, макети и цветни проби от ГЕД

В ГЕД имаме значителен опит с управлението и контрола на качеството на цветовете, като можем с чиста съвест да кажем, че нашите специалисти са едни от най-добрите в областта на контрол на цвета. Работим с утвърдени марки и въвеждаме само решения с висока стойност за българските печатници.

 • Стандартизация на цветовото производство за постоянен повторяем резултат

 • Последователен процес с по-малко отклонения и грешки и значително намаляване върнати поръчки и рекламации

 • Винаги доволни клиенти - цветове и визуални елементи на материалът, произведен от вас винаги отговарят на техните очаквания и нужди.

Изпрати запитване

За Вас ли са решенията 
​за мостри, макети и цветни проби? 

Ако сте малка или средна печатница

Независимо от размерите и обемите на вашето производство, решенията в нашето портфолио за печатни мостри и цветни проби могат да предоставят за вас точните решения благодарение на своята гъвкавост, мащабируемост и леснота на инсталация, настройка и поддръжка.


Те могат да работят както самостоятелно, така и като част от по-голяма екосистема по управление и стандартизация на цвета.

Решенията за мостри, макети и цветни проби ви дават възможност да улесните клиентите си в процесите на подаване на поръчки за цветни проби, тяхното настройване и отпечатване, както и да намалите намалите броя на хартиените разпечатки, като използвате екранни цветни проби за референция при печатния процес.

Интеграцията на нашите цветопробни системи в производствената среда става с минимални усилия и разход на ресурси.

Ако клиентите ви имат високи изисквания за качеството на продукцията

Ако имате клиенти, които знаят точните параметри, по които искат да бъде отпечатана тяхната продукция (като например спот цветове с максимална точност), то вероятно разбират нещо от цветове и стандарти.


Решенията за мостри, макети и цветни проби в нашето портфолио ви позволяват конфигурирате еднократно и да изготвяте бързо и лесно контрактни цветни проби спрямо печатен стандарт с необходимата повторяемост. С тях можете да контролирате цветопредаването на различни печатащи устройства с пълна отчетност и история на резултатите.


Заедно с това, модерните опаковки се печатат с все по-сложни довършителни ефекти като локален лак и релеф, които имат положителен ефект за визията на опаковката, но водят до изменения във възприемането на опаковката или в цветовете по време на печат, ако например се използва мат лак. 


Благодарение на решенията в нашето портфолио тези ефекти могат да бъдат лесно пресъздадени върху цветна проба или макет от реалния материал.


Свържи се с нас за консултация

Придобийте ново решение за мостри, макети и цветни проби от ГЕД ​по ​Европейска програма

Изпрати запитване за продуктите в тази категория