ГЕД е Ваш доверен партньор 
по Европейска програма и дългосрочно след това!

Защо ГЕД е правилният партньор                  
за закупуване на продукти за индустриален печат 
по Европейска програма 

С продуктите на ГЕД по Европейска програма избирате най-високото качество за своето печатно производство. Възможностите, които идват за българския печат с новата Европейска програма, ще имат влияние върху бъдещото развитие на българския пазар на печатни продукти. Очакването е, че някои печатници ще могат да си позволят тези технологии, които иначе не биха могли да закупят или това би им отнело значително по-дълъг период от време. Възможно е с постигането на ново конкурентно предимство някои печатници да променят позицията си на пазара на печатни изделия. 

Надежден партньор

Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме не просто отделни машини, а цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат интегрирана част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен, за да получите висока възвръщаемост от направената инвестиция. 

Опитен екип

Нашият екип е отлично подготвен да разгледа и обработи различни видове търсения на пазара и да предложи точното решение, което да повиши нивата на вашето печатно производство. 

Сервиз

Нашият сервиз може да реши възникнали проблеми. Специалистите ни преминават редица обучения на нашите доставчици и продължават да развиват знанията си, за да ви предложат навременна и висококачествена поддръжка на системи, закупени от нас.

С мисъл за Вас

Всички ние работим с мисъл Вашият бизнес да бъде по-добър след срещата ви с нас. Обърнете се към нас, за да се уверите сами в професионализма на нашия екип и в изключително високото качество в портфолиото от подбрани продукти за Европейската програма!

Изпрати запитване за подбрани машини, софтуери и системи по Европейска програма от портфолиото на ГЕД

Направи запитване

Какво прави продуктите от портфолиото на ГЕД правилния избор за участие по Европейска програма

Нашата компания е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, които се отличават с много високо качество. Всеки един от доставчиците, с които работим, е доказано име в областта на полиграфията, а продуктите от портфолиото носят добавена стойност в компаниите по целия свят, които вече работят с тях.


И макар че работим с международни производители, погледът ни е насочен към специфичните нужди на българските печатници. Ние имаме богат опит в инсталацията, настройката и конфигурацията на оборудване в областта на полиграфията. Нашият екип е на ваше разположение при възникнали казуси или за експертен съвет как можете да оптимизирате вашите вътрешни процеси.

ГЕД е официален представител за България на:

Трудно ли е участието 

по Европейска програма?

От Европейската програма за оборудване могат да се възползват малки, средни и големи печатници, за да влеят нова енергия в производството си. С правилните партньори, включително консултант по Европейската програма и доставчик на оборудване, успешното участие по програмата става напълно изпълнимо. 

Консултантът по създаването и управлението на проекти по Европейската програма, с когото бихте работили, е изцяло ваш избор. Ако все пак не сте се спрели на такъв, бихме могли да ви препоръчаме консултант, с когото неведнъж сме работили, имаме опит и отлична комуникация, постигната при предишна съвместна работа. 

Какво се случва

след края на Европейската програма?

За нас работата с клиентите не завършва с осъществяването на продажба на една машина. Ние оставаме с вас и след това, през целия процес на инсталация и настройка на оборудването, и сме насреща за бъдещото развитие на печатницата. В ГЕД целим да предоставяме цялостна услуга за различните етапи от производството на нашите клиенти, която непрестанно се стремим да подобряваме. 


Вярваме, че дългосрочното лоялно партньорство е пътят към постигане на устойчивост и за двете страни - както за нас като дистрибутор на оборудване, така и за клиента, който е избрал да се довери на нашата експертиза. 

Направи запитване по Европейска програма