Кои са доставчиците на ГЕД, от които избирате продукти по настоящата Европейска програма?

ГЕД е дистрибутор в България на водещи решения за печатната индустрия с високо качество и стойност - решения, които предоставят възможности за развитие и стабилност.


Нашата практика е много внимателно да подбираме партньорите, с които работим. Нашите доставчици са стабилни фирми с ясно изразени ценности за иновативност, екологичност и добро отношение към клиентите и пазара.


Наша основна цел в тази посока е да свързваме правилните клиенти с точните производители, които могат да предоставят точните производствени мощности за постигане на планираните резултати и растеж.


За настоящата Европейска програма "Технологична модернизация" ще намерите при нас водещи продукти на следните марки:

Kodak

Kodak e технологична компания, фокусирана върху печата и съвременните материали и химия. Компанията предоставя водещи в индустрията оборудване, софтуер, консумативи и услуги, предимно на клиенти от сферите на комерсиалния печат, печата на опаковки, издателската дейност, производства и развлечения. Широкото портфолио от продукти, поддръжка и научно-изследователска дейност правят решенията на компанията интелигентна инвестиция за клиенти, които искат да подобрят своята рентабилност и да стимулират растеж.


Kodak e един от най-големите разработчици на софтуер за полиграфията и предлага многофункционални системи, които имат тясна интеграция и помагат на печатниците да бъдат проактивни във все по-динамичните времена, в които трябва да правят бизнес.

Miraclon

Зад името Miraclon стоят специалистите, създатели на решенията Kodak Flexcel. Като самостоятелна компания, Miraclon продължава да разработва и да въвежда иновации в своите решения. Тя има една ясна цел - да осигурява най-доброто за клиентите си и да продължава развитието на флексопечата в лицето на продуктите Kodak Flexcel. Miraclon развива дейността си във всеки регион на света, с офиси в Белгия, Япония, Мексико и Сингапур.

Arden Software

Arden Software е водеща софтуерна компания, специализирана в CAD (Computer Aided Drawing / Drafting) и CAM (Computer Aided Manufacturing) софтуер за опаковъчната индустрия.Основани през 1988 г., фирмата е международен лидер в разработването на структурно проектиране и системи за управление на работния процес, а софтуерът Impact се използва по целия свят.


Въз основа на 50-годишен опит в производството на матрици, Arden създава софтуер, който работи перфектно за тези, които работят в индустрията за проектиране и конструиране на опаковки. Комбинираният опит, натрупан от десетилетия работа в опаковъчната индустрия, позволява на компанията да разработва и прилага работещи решения за всеки сектор на пазара на опаковки.

Onyx Graphics

Onyx Graphics следва визията на компанията да помага на клиентите да увеличат производителността, да намалят разходите и да получат конкурентно предимство с превъзходно качество на печат и цвят. Продуктовото портфолио на Onyx Graphics предлага цялостни решения за производствения процес на печатната продукция – от дизайна до довършителните операции. 

Hybrid Software

С офиси в Белгия, Германия, Италия и САЩ плюс глобална партньорска мрежа, Hybrid Software е компания за разработка на софтуер, фокусирана върху иновативни инструменти за производителност за индустрията на графичните изкуства. Работният поток CloudFlow на Hybrid Software, продуктите за редактиране и интеграцията Packz предлагат уникален набор от предимства, които включват работен поток с Native PDF файлове, независими за производителя решения, базирани на индустриални стандарти, мащабируеми технологии и ниски разходи за притежание. Тези продукти се използват от стотици клиенти по целия свят във всички области на предпечат и печат, включително етикети и опаковки, сгъваеми картони, велпапе, широкоформатен и дигитален печат.

Enfocus

Enfocus предлага достъпни инструменти на модулен принцип, които осигуряват качествено изпълнение на поръчките и дават път за автоматизация през цялата производствена верига. Иновативните решения подобряват комуникацията между заетите в дизайна и в производството, като същевременно подобряват нивата на производителност чрез автоматизиране на рутинни задачи. Постъпковото въвеждане на системите видимо повишава добавената стойност, без да кара потребителите да променят изцяло начина, по който работи бизнесът им. Сред най-добре познатите инструменти на Enfocus са PitStop, Switch и Connect. 

GMG Color

GMG Color е един от лидерите в разработката на решения за управление на цвета и много често техни иновации са променяли изцяло начина, по който работи индустрията. Компанията създава качествени и иновативни решения от своето създаване през 1984 година и нейното същност продължава да бъде предоставянето на точни и предвидими цветови резултати.


GMG Color публикува два пъти в годината изключително интересно списание, което цели да покаже цветовете в техните невероятни и неочаквани приложения в различни аспекти на живота. Можете да се абонирате за trueColors напълно безплатно.

X-Rite

Основана през 1958 г., X-Rite Incorporated е компания с международна дейност, чийто фокус пада върху науката и технологията за цвета. Компанията предлага пълен набор от решения, използвани от производители, търговци на стоки, печатници, фотографи и ателиета за графичен дизайн, за да постигнат прецизно управление и комуникация на цвета по дължината на целите им процеси. Продуктите и услугите на X-Rite са широко признати в областта на печата, опаковките, фотографията, графичния дизайн, създаването на видеа, бои, продукти от пластмаса, текстил и други.    

PrintFlow

Printflow предлага качествени, надеждни и достъпни аксесоари за печатната индустрия, за да задоволи нарастващите изисквания на печатниците за качество и производителност. Технологиите им са подходящи за широка гама от печатници и техните приложения. С ангажимент към удовлетворението на всеки клиент от работата техните продукти продукт фирмата цели дългосрочен растеж и просперитет в индустрията.

CGS ORIS

CGS Oris е основана през 1985 година в Хайнбург и е сред водещите имена в областта на решенията за управление на цвета, дигиталните системи за цветни проби и специално формулираните медии. Наред със седалището си в близост до Франкфурт, компанията разполага и със собствени локации в САЩ, Япония, Хонконг и много други страни, както и глобална мрежа от партньори.

Nanovis

Nanovis е младо и силно ангажирано предприятие в областта на почистващите технологии. Поради все по-строгите разпоредби за опазване на околната среда и безопасността, изискванията към промишлените системи за почистване непрекъснато нарастват. Стимулът на Nanovis е да предлага иновативни и безопасни за околната среда технологии и продукти на печатната индустрия. Факт е, че много компании търсят устойчиви методи за почистване за своите инструменти за печатарската машина, методи, които са не само по-ефективни и по-евтини, но и все по-внимателни към хората и нашата околна среда. Компанията работи с поглед към допринасяне за това глобално предизвикателство, като предадат на следващото поколение среда, в която си струва да живее.

IST

От 1987 г. компанията IST проектира, произвежда и инсталира ефективни, надеждни и дълготрайни дестилатори за солвентни и промивни системи. Компанията има голям опит в широка гама индустриални приложения по целия свят.


Сега фирмата управлява целия производствен процес с два завода в Италия и Испания, 40 високоспециализирани служители и широкоразпространена мрежа от дистрибутори и агенти по целия свят. Машините и системите с марка IST предлагат висока производителност и ниски експлоатационни разходи. Те са здрави и безопасни и са резултат от опита на компанията, гъвкавост и техническо ноу-хау, придобити в продължение на повече от 30 години.

Придобийте по Европейска програма решения за печат на водещи доставчици в индустрията

Изпрати запитване към ГЕД