•  Вземи по Европейска програма 

  Машина 
  ​за каширане

  Оптимален път на материала с висока скорост и нисък брак!

  Солвентна и безсолвентна ламинация, конфигурация със секции за флексо печат или дълбок печат за лакиране и редица опции за автоматизация на работата.

  • Автоматизация при подготовка и смяна на поръчкки

  • Оптимизирана работа и път на материала

  • Възможности за допълнителна конфигурация 

  Изпрати запитване

   ​Вземи по Европейска програма 

  Машина за измиване на части и инструменти

  Качествено, ефективно и екологично чисто измиване от мастило!

  Решения с високо ниво на автоматизация и намаляване на използваната химия за повече ефективност и запазване здравето на вашите служители и околната среда.

  • Бързина и спокойствие в процеса на измиване

  • По-малко проблеми и нужда от изхвърляне на химикали

  • Машините изискват минимални количества поддръжка

  Изпрати запитване

  Разгледай предложенията

 Вземи по Европейска програма 

​Uteco Rainbow 4.0

Машина за каширане

С Uteco Rainbow 4.0 имате възможност да правите безсолвента ламинация, като намалите използвания материал и консумативи. Машината е компактна с къс път на медията и нисък разход при смяна на поръчките, предназначена за ламинация на къси серии материали.

Виж машината и вземи оферта
Автоматична смяна на вала, която позволява да сменяте поръчки за изключително кратко време и да измивате машина, без това да ви отнема ценно машинно и производствено време.

Снабдена с изцяло нова инфрачервена технология, разработена от Synaptik, с която можете да контролирате и следите точното, реално количество лепило, което сте нанесли по цялата ширина на материала.

Система за автоматично измиване на всички валове, която работи ефективно и измива изцяло машината с много нисък разход на измиващ разтвор. Измиващия разтвор е без солвент и е напълно нетоксичен и незапалим.

 Вземи по Европейска програма 

Nanovis Nanocleaner

Машина за измиване на части от мастило

Nanocleaner предоставя уникално патентовано и екологично решение, което ви позволява да почиствате в дълбочина и с перфектен резултат нацапаните части, тави и други печатни модули от мастило, съвместима с всички разпространени видове печат и мастила.

Виж машината и вземи оферта
Подходяща за всички водещи печатни технологии и мастила във флексо печата, офсетовия печат, сито печата и тампонния печат. 

Напълно автоматизирано оборудване с високо-ефективна спрей система, което почиства различни видове части, тави и други аксесоари по машината за кратко време.

Архитектурата на машината е съобразена със спецификите на печатните секции и предоставя голям вътрешен обем, в който можете спокойно да почиствате няколко пълни секции едновременно.

Почистващият цикъл отнема около 10 минути, а самата машина изисква минимална поддръжка, която е не повече от 1 час на месец.

Вземи оферта за оборудване за довършване и измиване от ГЕД ​по ​Европейска програма!

Оферта за довършителна машина за каширане
Оферта за машина за измиване на части

Защо да се доверя на ГЕД?

Ние можем да ви съдействаме с изготвянето на вашия проект за постигане на печеливш резултат.

ГЕД е вашият доверен партньор с богат опит и печеливши проекти по програми за финансиране.