• Избери по Европейска програма

  Решения за ​Дигитален печат

  • Супер къси тиражи на опаковки за продукти в къси серии или пилотни серии за тест на пазара

  • Нужда от персонализация на стандартни тиражи заради определена маркетинг кампания или с цел проследимост на продукцията

  • Възможност за намаляване себестойността на печат при някои специфични продукти

  • Печат на опаковки и комерсиален печат за различни приложения и много ефекти

  Попитай за продукти в тази категория

Решения за дигитален печат, които можете 
​да закупите от ГЕД по Европейска програма

Дигитални печатни машини

Kodak Ascend

Kodak Ascend е най-новата дигитална печатна машина на Kodak, която ви позволява да подобрите печата чрез украсяване на тежки материали в една супер надеждна, рентабилна и лесна за използване машина.


Няколко приложения на едно място в една машина ви позволяват да избягвате потенциални затруднения за вашето оборудване - по-кратки тиражи, печат с много голям формат, по-широка гама от приложения от всяка друга машина на пазара.

13-те екологични разкрасяващи мастила KodakChrome на машината позволяват спектър от специални ефекти - включително непрозрачно бяло, фолио, антимикробно сухо мастило, матово покритие и спот покритие - предлагайки на клиента повече персонализиране и детайли от всякога.

Уникалният процес с едно пускане на машината елиминира проблемите с вариациите и пасера, които могат да възникнат при технологии с няколко преминавания на материала през машината.

Kodak Ascend може да работи с опаковки до 762 микрона постоянно, без забавяне на времето за печат и максимална надеждност.

Изпрати запитване за продукта

Kodak Nexfinity

Дигитална печатна машина с пет печатни секции и скорост до 7200 А4 листа на час, предназначена за печат на комерсиални продукти и опаковки с дигитални ефекти и висока добавена стойност


Kodak Nexfinity прави възможно изпълнението на много нестандартни продукти в кратки срокове. Цветна дигитална машина, която имитира части от офсетовия печат и дава позитивите на дигиталния печат, позволявайки внедряване в процеса почти без промяна на съществуващата последователност от действия в печатницата 

Nexfinity има много възможности за създаване на печатни ефекти със своите пет печатни секции. Плътно бяло мастило с ниска прозрачност, неоново и червено флуоресциращо мастило, сатенени и метални частици са само малка част от ефектите, с които ще можете да впечатлите клиентите.

Kodak Nexfinity идва с изцяло нова цена и нов ценови модел на работа с машината. Цената за придобиване на машината е изцяло ревизирана и е направена значително по-достъпна, като дори основната конфигурация включва много опции и възможности.


Машината се поддържа изключително лесно и дава възможност за печат на много къси тиражи с много високо качество.

Изпрати запитване за продукта

Дигитални печатащи глави

Kodak Prosper S5

Kodak Prosper S серия са дигитални печатни глави, вграждащи се в комерсиално печатно оборудване, които дават възможност за персонализация с цел проследяване на продукцията или персонализирани съобщения в опаковките.


Ако смятате, че няма нужда от инвестиция в отделно дигитално оборудване за това, а в същото време искате да спестите разходи от допълнителната операция по персонализация на отделна машина то Kodak Prosper S ви дават възможност да съчетаете най-доброто от два свята. 

Печатните глави могат да се монтират върху различни видове съществуващо оборудване и да го направят в хибридно:

 • Ролни и листови печатни машини

 • Машини за довършителни работи, като лепачки, сгъвачки и други

 • Машини за пликове

Печатните глави Kodak Prosper S5 имат възможност за печат със скорост от 150 метра в минута, с високо качество. Могат да се конфигурират с мастила на пигментна основа или багрилни мастила за най-ниска себестойност на печат.

Инсталацията на дигитална печатна глава върху съществуващо оборудване намалява значително стъпките на производство и ви дава възможност да предложите продукти с висока добавена стойност с много по-нисък разход.

Изпрати запитване за продукта

Решения на водещи марки

В нашето портфолио ще намерите листови дигитални печатни машини и дигитални печатни глави на водещата марка в този сектор - Kodak.

Сервиз и поддръжка

В ГЕД предлагаме цялостно обслужване със специалисти, обучени и сертифицирани от производителите и можем да осигурим пълна поддръжка на вашите системи.

Предимства ​на дигиталните печатни решения в нашето портфолио

Достъпни машини за българската печатна индустрия

Множество различни решения и възможности за конфигурация

Иновативни технологии за по-ефективен, качествен и надежден печат

Изключително лесна поддръжка на машините с възможност за сервиз от ГЕД

Свържи се с нас

Защо да изберете 
дигитални решения от ГЕД

Закупуването на иновативна дигитална печатна машина ви дава пространство да вземете поръчки с къси тиражи и специфични изисквания, които не сте могли да произвеждате до момента:

 • Формиране уникални дизайн ефекти върху материала

 • Качество, близко до офсетовия печат

 • Печат на къси поръчки с много високо качество

 • Печат на сложни поръчки с висока стойност

 • Разширяване на производствените възможности

Изпрати запитване

За Вас ли са решенията 
за дигитален печат? 

Ако сте офсетова печатница

Ако работите основно с офсетов печат, то е ясно, че високите приходи идват от големите поръчки. Също е ясно, че в България тези поръчки не са много често срещани, а освен това и конкуренцията е голяма.Допълвайки вашето производство с иновативна дигитална печатна машина на водещ производител като Kodak, вие правите крачка напред към създаването на по-разширени възможности и поемане на повече поръчки за вашия бизнес.С нова дигитална машина, отпада нуждата да използвате голям брой пластини при къси тиражи. Така става възможно изпълнението с добър марж на специфични поръчки и поръчки в къси тиражи.

Ако сте дигитална печатница

Дигиталният печат е необятно пространство, което винаги може да се надгражда. Днес валят толкова много поръчки за нещо интересно, впечатляващо, уникално, персонализирано, с красиви форми и завладяващи ефекти. И всичко това да може да стане бързо и евтино. 


В нашето портфолио сме подбрали дигитални решения, някое от които може да бъде идеалното допълнение за вашия дигитален печат.


Избирайки дигитална печатна машина от портфолиото на ГЕД, вие правите избора да бъдете интересни, бързи и ефективни. По този начин се конкурирате и можете да печелите клиенти освен с цена, също и чрез уникални поръчки, които не могат да се изработят на друго място, чрез много бърза изработка на сложни материали в къси тиражи и чрез иновативни технологии, които ви позволяват по-лесна поддръжка и поемане на повече поръчки за единица време.

Ако печатате гъвкави опаковки

Опаковките стават все по-сложни, с повече ефекти и разнообразни конструкции, методи на отваряне, затваряне и залепване. Динамичните промени на пазара на потребителски стоки налагат на собствениците на марки и маркетолозите постоянно да бъдат иновативни и да трансформират визиите на своите крайни продукти. 


Дигиталните печатни решения в нашето портфолио са изключително разнообразни и могат да отговорят на огромна част от очакванията на пазара за опаковки. 


С машина на Kodak, можете да печатате персонализирано с висока скорост; да изработвате уникални ефекти; да поемате печеливши поръчки, като едновременно печатате с ниска себестойност; да имате последно ниво технологии, с които не правите компромис в качеството.


Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите запитване, а ние ще намерим най-доброто решение за вашето производство на опаковки.


Свържи се с нас за консултация

Често срещани проблеми, които се решават с дигиталните ​печатни машини от нашето портфолио от нашето портфолио

В разговори с печатници разбираме за много различни проблеми, за чието решаване се стремим да съдействаме и да бъдем полезни. В тази секция ще видите най-често срещаните проблеми, които можете да решите, закупувайки дигитална печатна машина от ГЕД.

Висока ли е производствената цена за опаковки във вашата печатница?

Производството на къси тиражи с офсетова машина понякога може да е много скъпо и дори да води до загуби за печатницата. Дори при някои дигитални машини на пазара себестойността на продукцията се покачва поради нуждата от поддръжка на машините, сложните настройки и мастилата, които се използват.


Дигиталните печатни машини в нашето портфолио позволяват печат с много ниска производствена цена, като едновременно с това печатат с перфектно качество, на места доближаващо се до офсетовия печат. В зависимост от машината, която изберете можете да получите някои от следните или всички ползи в допълнение към производствената цена:

 • Лесна за работа, настройка и поддръжка машина

 • Мастила с висока покривност и много добра плътност

 • Много висока скорост на печат

 • Централно управление на целия процес по дигитален печат и персонализация


Тези предимства ви спестяват време и пари, които можете да използвате за поемане на повече поръчки и съответно повече приходи за печатницата.

Имате ли проблеми с качеството при дигиталния печат?

Ако сте искали да поемете къси тиражи поръчки с по-сложни изисквания и сте си купили евтина дигитална печатна машина, вероятно правите компромис в качеството на печатния продукт и резултатът от това са недоволни клиенти.


Може би имаме решение за вас, което може да задържи настоящите ви и да ви спечели нови клиенти. Дигиталните решения в нашето портфолио са създадени с намерение и на първо място без компромис много високо качество. 


Около тази идея иновативните технологии на Kodak и Uteco позволяват още позитиви, които можете да извлечете за вашия печат, като изключително бърз печат, лесна подготовка на машината, нисък разход.


В нашето портфолио можете да намерите 2 вида дигитални машини, в зависимост от вашите нужди:

 • Стандартни дигитални машини с достъпни разходи, иновативни технологии, много високо качество и автоматизация

 • Специализирани дигитални машини, за печат на къстъмизирани поръчки, поръчки с много високи изисквания или ултра високи натоварвания


Всичко това можете да получите, без да правите компромис в качеството!

Има ли поръчки, които отхвърляте, защото имат много изисквания, които не можете да покриете?

Промените в пазара на печатни продукти водят до невъзможност на много печатници да се справят със сложните задания, които получават от брандове и маркетинг отдели. А дори да се справят с тях, често те са на толкова висока цена и труд, че направо да се замислиш защо е поета дадена поръчка.


С дигиталните печатни решения в нашето портфолио, вече не е нужно да правите нито едно от двете. Възможностите на иновативни технологии, разработени от Kodak и Uteco, ви дават невъобразимо количество и качество ресурс, с който можете да сте спокойни, че заданията ще се произвеждат гладко, безпроблемно и с желаната от вас печалба.

Придобийте Дигитално печатно решение от ГЕД ​по ​Европейска програма

Изпрати запитване за продуктите в тази категория